Jól éreztem magam

Az itt látható vélemények a vendégkönyvből származnak. Szólj hozzá te is!

 • Vas Lajosné
  2016-08-26 13:12:16

  Tisztelt Múzeumi Dolgozók! Tetszett az a rengeteg, jól összeszedett információ, amit a különböző ősi élőlényekről, korokról olvashattam, valamint nagyon szemléletesnek találtam a különböző bemutató eszközöket!. Munkájukhoz csak gratulálni tudok! Köszönöm, hogy megálmodták és megnézhettem ezt a csodálatos (kiállítást)nem is kiállítás ez annál sokkal de sokkal több!!!!!!!! Gyönyörű,csodálatos élményben volt részem!! Köszönöm a múzeum munkatársainak.Üdvözlettel és Tisztelettel:Éva

 • Petra
  2016-05-03 19:36:45

  Tárlatvezetés nélkül, egyénileg kb. 2 óra alatt jártuk be és fedeztük fel a kiállítást. Roppant élvezetes volt, szuper hogy minden megtapasztalható. A fluoreszkaló kövek mellett majdnem elmentünk, de megérte észrevenni. Egyetlen negatívum egy diákcsoport viharos érkezése, rövid jelenléte volt. Nem is tudom, ennyi időre mit terveztek!? Mi viszont köszönjük, hogy megálmodták és megnézhettük.

 • G.
  2014-11-23 17:04:28

  Igényes! A tárlatvezetés nagyon sok információt adott, az önmagában is profin összeállított kiállításon. Nézzétek meg, ajánlom minden korosztálynak!

 • Winter
  2014-04-11 18:57:51

  Csatlakozom az előttem szólóhoz. A kiállítás nekem is nagyon tetszett. Főleg az, hogy ennyire interaktív. Eddig nem jártam még ilyen múzeumban, csak az a kép élt a fejemben róluk, hogy mindenfelé piros szalaggal elválasztott tárgyakat látok, de ez most megváltozott. Tetszik a kiállítás közvetlensége, és a tárlatvezetők is segítőkészek voltak és barátságosak amit nagyon fontosnak tartok. Tökéletes délutáni időtöltés volt. Köszönöm a múzeum munkatársainak.

 • Gábor
  2014-04-11 16:37:22

  Tisztelt Múzeumi Dolgozók! A minap végre sikerült megtekintenem az "Őserdei ösvényeken" című kiállítást és nyugodt szívvel mondhatom, hogy nagyon élveztem. Tetszett az a rengeteg, jól összeszedett információ, amit a különböző ősi élőlényekről, korokról olvashattam, valamint nagyon szemléletesnek találtam a különböző bemutató eszközöket, pl.: a vulkánkitörést vagy a hullámmedencét. A tárlatvezető is rendkívül felkészült és kedves volt. Munkájukhoz csak gratulálni tudok! Üdvözlettel: Gábor